Julemarked

Også i år var historielaget med på Lånke skolemusikk sin julemesse i Lånkehallen søndag 13.11. Ei godt besøkt messe og god stemning og med mye folk innom stand til bygdas historielag.

Det ble solgt bøker og kalendere for nesten 10.000 kr, noe vi syns var bra.

Laget fikk også rundt 20 nye medlemmer denne dagen. Også det er et stort pluss.
Vandring 2, et bildehefte som medlemmene i laget får gratis, fenga manges interesse. Og flere tegna nok medlemskap for å få dette hefte. Heftet er lagt ut ved YX Hell bensinstasjon for salg, da koster det kr. 150.- Mens enkelt medlemskap i laget er kun kr. 100.-

Det er andre gang laget gir ut et slikt hefte gratis til medlemmene. Og dette er tydeligvis noe som det settes pris. Tilbakemeldinger til oss er udelt positive.

Alt i alt har det vært et godt år for Lånke historielag. Håpet for den nærmeste måned er at mange stikker innom bensinstasjonen på Hell eller kontakter styret for å gjøre en god bokhandel før jul.

Ei god bok, gjerne med lokalt tilsnitt, er en fin gave å gi — og få.